Tilbage til forsiden
Skriv til mig
Hent serien ned som pdf fil

Serie # 6 (1 time 26 min.)

Thailand - Singapore - Bali 95 + 97

På rundrejse i Østens Mystik !

1. del ( 42 min. ) Vores tur denne gang starter i det nordlige Thailand,  hvor vi i Chang Rai oplever livet langs floden. - I Chang Mai besøger vi det store Doi Suthep-templet, inden vi fortsætter til elefantshow og fabriksbesøg.

Ved Burma's grænse finder vi den meget spændende Pa-dong stamme ("giraf-folket"), hvor kvinder ved hjælp af ringe får deres hals forlænget. 300 km øst for Bangkok besøger vi Thailands ældste nationalpark, inden vi tager sydpå til Phuket, for at kikke nærmere på en anderledes natur med perlefarme, - gummiplantager, - kalkformationer og templer.

2. del ( 44 min.) I Bangkok besøger vi det imponerende Grand Palace, samt kanalerne med det "store flydende marked", inden vi via Singapore kommer til Bali. - Bali er lig med livsglade og harmoniske mennesker, samt en blomstrende kultur, hvilket vi både oplever ved Kecak - og Barong-dansen, som er nogle af de klassiske danse i Indonesien. Vi ser på templer og pagoder - besøger en typisk Bali-familie, og oplever det balinesiske nytår. - Men der bliver naturligvis også tid til et besøg på Bali's meget frodige og smukke risterrasser, inden vi slutter turen ved det berømte kysttempel Tanah Lot.

 

 

 

 

 

© COPYRIGHT 2008 LYSBILLEDER.DK