Tilbage til forsiden
Skriv til migHent serien ned som pdf fil

Serie # 17 (1 time 33 min.)

 Chile - Bolivia & Peru 2008

Med en duft af det gamle Inka-rige !

1. del ( 47 min. ) Fra havnebyen Valparaiso i Chile, går turen til Atacamaørkenen, hvor byen San Pedro bliver udgangspunktet for de næste dages ture. Efter et besøg ved det store geotermiske område El Tatio der ligger i 4.400 meters højde, står den på badetur i de 40 gr. varme kilder.

I Bolivia passerer vi både den Hvide, den Grønne og den Røde sø, hvor vi overalt møder masser af lamaer og flamingoer. Turen fortsætter gennem naturscenerier, hvor selv fantasien må overgive sig, ikke mindst da vi i 3.800 meters højde kommer til saltsletten Uyuni. Den er omkring 40.000 år gammel og dækker et område der svarer til en fjerdedel af Danmarks størrelse.

2. del ( 46 min. ) Med tog og bus går turen nu videre mod La Paz, hvor der venter store oplevelser i denne Verdens højest beliggende hovedstad. - Men trods højden på 3.636 meter, skal vi hele 200 meter højere op, når vi på vejen mod Peru skal sejle med sivbåd på Titicaca-søen, hvor inkaerne grundlagde ”Solens imperium” 

   Vores næste base bliver i inkaernes historiske hovedstad Cusco, der også var stedet hvor den sidste inkakonge blev henrettet af spanierne.  Endnu engang tager vi med toget. Denne gang for at opleve en af Sydamerikas største seværdigheder, nemlig inkaernes ”glemte” by: Machu Picchu der frem til 1911 lå aldeles øde og forladt højt oppe i Peru’s bjerge 

   Tilbage i Cusco venter endnu et par spændende oplevelser, inden turen går til Lima og derfra videre tilbage mod Europa.

         

 

© COPYRIGHT 2009 LYSBILLEDER.DK