Tilbage til forsiden
Skriv til mig
Hent serien ned som pdf fil

Serie # 13 (1 time 31 min.)

BHUTAN 2000

»Tordendragens Land«

1. del (48 min.) Højt oppe i den nordøstlige ende af Himalaya - i smørhullet mellem Indien og Tibet, - besøger vi verdens eneste buddhistiske  monarki: Bhutan. Med vandrestøvler og rygsæk følger vi ”Jhomolhari-sporet” - tæt på den kinesiske grænse. Vi oplever bl.a. klosteret Taktsang, - der klamrer sig til den lodrette klippe 900 meter oppe.

 - Vi vandrer og sover blandt yak-okser og nyder i det hele taget den enestående skønhed i det smukke land. - Inden Trekking-turen for alvor begynder, gør vi et kort ophold i New Delhi i Indien, - som dog slet ikke tåler sammenligning.

2. del (43 min.)   Efter et par alvorlige bjergpas, hvor højdemåleren nærmede sig 5.000 meter, kommer det nu atter at gå nedad. - Der er ikke længere frost på soveposen og der begynder igen at komme træer og buske.

Vi mødte desværre ikke den afskyelige snemand, men vi mødte til gengæld den venlige og altid smilende befolkning. - Efter 148 km. med masser af ”op og nedture” slutter vi af i hovedstaden Thimphu, hvor der venter masser af nye oplevelser.

               

 

 

 

 

© COPYRIGHT 2008 LYSBILLEDER.DK