Tilbage til startsiden
Email

Hent serien ned som pdf fil

Og hvem er så denne Erik Frandsen fra Grenaa, - der med et glimt i øjet kalder sig både foredragsholder, amatørfotograf og globetrotter?

Erik Frandsen har altid været lidt af et friluftsmenneske med lyst til at udforske og opleve naturen fremmede steder på kloden

Han har prøvet næsten alt fra bjergbestigning til huledykning. - Fra bivuak til Sheraton - og fra Svalbard til Antarktis.

Han har i årenes løb foretaget rejser i mere end 100  lande og stater, fordelt på de 7 kontinenter - og på en stor del af rejserne har familien været med.

Hans store fotointeresse har igennem årene ført til mere end 100.000 optagelser - herfra en del under vandet, - og overalt på turene er båndoptageren fulgt med for at virkeliggøre billederne.

Efter næsten 30 år ved DSB tvang en arbejdsulykke i 1993 ham så at sige til at >>skifte spor<<

- Ved et samspil af ulykkelige omstændigheder mistede han sin højre hånd, men ikke sin evne til at fotografere og dermed formidle sine oplevelser på en både smuk og underholdende måde der overalt i foreninger, på skoler og i kulturcentre vækker begejstring, når billeder - lydoptagelser og musik smelter sammen til en afslappet underholdning

Kilde: Århus Stiftstidende

 

© COPYRIGHT 2008 LYSBILLEDER.DK